Skip to content

Недвижими имоти в Дубай Инвестиции в ОАЕ

Защо да инвестираме в Дубай?

Градът, който никога не спира

Като модерен и динамичен град, Дубай непрекъснато се разраства нагоре и навън. Под далновидното ръководство на Негово Височество Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум. Вицепрезидент и министър-председател на ОАЕ и владетел на Дубай. Амбициозните планове за растеж, очертани във Визията на правителството, доведоха до изключителния успех на Дубай в диверсифицираното развитие.

Възвръщаемост на инвестициите

Сигурно място за убежище за частни инвеститори, търсещи както първокласни жилищни, така и търговски имоти, удобно разположени на вратата между изтока и запада, политическа стабилност, прозрачност на бизнеса и 0% данъчно облагане върху увеличението на капитала, превърнаха Дубай в една от най-привлекателните дестинации в света за инвестиции.

Инвестиране в нови пазари

Най-важният бизнес център в региона и дом на много от най-известните туристически атракции в света и международни търговски изложения, както и редица нови тематични паркове, продължаващото развитие на града се прогнозира да привлече милиони посетители и да генерира десетки милиарди дирхама в приходите на година.

0% данъчно облагане върху увеличаването на капитала превърна Дубай в една от най-привлекателните дестинации за инвестиции в света.

Имоти в Дубай